IMPS & ELFS ALS KRAAMCADEAU


Door: Frederique

Je bent zwanger hoera! Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik soms al wat cadeautjes, vaak was het kleding. Zelf had ik niet veel geshopt omdat we het geslacht niet wisten maar de meeste van jullie zullen ongetwijfeld helemaal losgeslagen zijn zodra het geslacht kenbaar was gemaakt. De kast van die kleine hangt al vol en hij of zij moet nog geboren worden. En dan wordt dat ukkie geboren en wil jij als trotse moeder je wereldwonder aan iedereen showen! Daar horen beschuit met muisjes bij maar ook kraamcadeaus. Knuffels, boekjes maar veel van deze cadeaus zijn kledingitems. Super fijn want Tibeau kan nooit genoeg outfits hebben… hij is tenslotte een kind van z’n moeder! Er zit alleen een grote ‘maar’ aan deze cadeaus: de kleding is (bijna) allemaal newborn maat. De kast van Tibeau lag vol met maatje 50/56, los van het feit dat mijn mannetje snel groeit, was er ook te veel om in zo’n korte tijd te dragen.

Van een vriendinnetje kreeg Tibeau dit te gekke truitje van het merk Imps & Elfs. Tijdens mijn enthousiaste reactie spiekte ik snel in het label op zoek naar de maat, gelukkig geen newborn maatje! Mijn vriendin moest lachen en herkende mijn gedrag. We zijn inmiddels een paar maanden verder en ook een paar maatjes dus Tibeau kan eindelijk zijn nieuwe trui aan: yes!

Imps & Elfs is een stoer merk en hebben voor ieder wat wils. Van kleurrijk en prints tot neutraal en basics. Neem dit truitje, het is donkerblauw met lichtblauwe streepjes. Een klassieke look maar door de afbeelding van het hondje op de buik geeft het een stoere twist. De trui is afgewerkt met steekzakken en elleboogpatches.

Wat ik nou echt te gek vind aan dit merk is dat ze oog voor detail hebben. Op de achterzijde van ieder kledingstuk is een soort van label gedrukt met hun naam erop. Het lijkt nu net alsof er een kaartje aan de trui hangt. Tibeau draagt de trui gecombineerd met een jeans van het merk Noppies. De denim heeft een donkere wassing en is aan de enkels afgezet met een randje elastische rib stof. Wat vinden jullie van Imps & Elfs?

Je kunt hier Imps & Elfs shoppen

FullSizeRender 3 FullSizeRender (19) FullSizeRender 4 (1) FullSizeRender 6
Klik hier om Imps & Elfs te shoppen
Wat vinden jullie van dit merk?