LENTEZON IN JE KLEDINGKAST


Door: gastblogger Rosan

Volgens mij verlangt iedereen inmiddels naar lente, weg met die koude, grauwe winterdagen. Bij mij begint dat verlangen ongeveer als de winter net begonnen is, dus hoe zacht het weer ook is geweest afgelopen maanden,  het duurt mij te lang.

En dan komt voor mijn webshop Little Different de eerste doos binnen met de kleding van de voorjaarscollectie. Omdat je de collecties 2 seizoenen vooruit bestelt, ben je bijna alweer vergeten welke items er tussen zitten. Het voelt dan bijna alsof het pakjesavond is!

De doos gaat open…. en ooooh wat een heerlijkheid. De prachtige zachte roze pasteltinten schijnen me tegemoet, alsof het lentezonnetje al in mijn huiskamer is gaan schijnen! Ik was al fan van Petit, maar dit lijkt iedere nieuwe collectie wel sterker te worden. Zeg nou zelf, deze trui in combinatie met die legging is toch om verliefd op te worden?!

Je kunt de nieuwe collectie hier bekijken

IMG_1793 copy

IMG_1786 copy

IMG_1788 copy

IMG_1795 copy
Via deze link kun je een kijkje nemen bij Little Different

Wat vinden jullie van dit outfitje en van de nieuwe collectie?

Tags: ,