PHILEINE IN BOBO CHOSES


Door: Renske

We hebben een pittig weekje achter de rug, allebei de meisjes en ik  waren geveld door de griep dus ik zat snotterend en wel met twee hoopjes ellende thuis.
Julie en ik knapten na een paar dagen op maar Phileine werd alleen maar zieker en bleek na onderzoek naast de griep ook een longontsteking aan beide kanten te hebben en moest hiervoor opgenomen worden. We dachten aan 1 nachtje ter observatie, maar dit werd uiteindelijk een hele week. Zielig klein popje in dat ziekenhuis bed met een zuurstofbril en een slang voor sondevoeding. Als moeder wijk je uiteraard  geen moment van haar zijde dus ook ik was een week overgeleverd aan het ziekenhuis.
Ze ging gelukkig snel vooruit maar het echte herstel ging met hele kleine stapjes. Toen bleek dat we er wel een tijdje  zouden zitten heb ik me daaraan overgegeven en de rest maar even gelaten voor wat het was. Even  geen werk en andere zaken.
Dus wat doe je dan als de kleine slaapt naast series kijken op Netflix waar je normaal nooit tijd voor hebt (of jezelf de tijd niet voor gunt)?
Juist, jullie snappen ‘m al……..online shoppen!

Ik bedacht me dat Phileine wel een cadeautje verdiende omdat ze zo zielig was. Op een of andere manier moet ik m’n shopgedrag altijd naar me zelf verantwoorden met een zelf bedachte reden en deze vond ik meer dan gegrond! Ik bedoel, iedereen wordt toch extra blij van nieuwe kleding?!
En alle webshops hadden nog net de laatste restjes sale dus er was genoeg af te speuren om mezelf dag na dag en avond na avond bezig te houden.

Er is alleen een valkuil aan het einde van de sale (tenminste, het is mijn valkuil), deze gaat namelijk vaak samen met de  nieuwe collecties die in deze tijd binnenkomen. En ja als ik die dan zie dan ben ik eigenlijk al  om en word ik heel hebberig. Dan  gaan de sale-items toch weer uit het winkelmandje en liggen er ineens onafgeprijsde nieuwe collectie items voor de zomer in waarvan je niet kan wachten om ze aan te trekken! En dat deden we dan ook niet!
Phileine mocht naar huis en toeval of niet, die dag kwam haar welkom-thuis-cadeautje binnen; dit supervrolijke broekje  uit de nieuwe Bobo Choses collectie! Volgende dag meteen aangetrokken en omdat we toch binnen bleven en het lekker warm was draagt ze ‘m hier alleen met een panter-romper van H&M en haar gevoerde Donsje slofjes. Ik hou zelf erg van print op print! Wat vinden jullie van Phileines nieuwe broekje? Laat de zomer maar komen!

Je kunt hier meer Bobo Choses bekijken

bobo choses meloen bobo choses meloen bobo choses meloen bobo choses meloen

Klik hier om Bobo Choses te shoppen

 

Wat vinden jullie van Phileine d’r welkomst cadeautje?

Tags: