GIJS IN ROCKYOURKID


Wie van jullie durft al een beetje aan de zomer te denken? Komen (bruine) blote benen al in je gedachtes voor? Zon, zee en strand? Wij willen vandaag een heerlijk zomers broekje met je delen! Deze heerlijke sweatpants is van het Australische kinderkleding merk Rock your Kid, en dient echt perfect voor op het strand, thuis op de bank of spelend op het schoolplein. Hij is heel comfortabel, stoer en lekker zacht. En door het baggy kruis ook wel erg cool 😉
De frisse kleuren zorgen ervoor dat wij weer helemaal zin krijgen om zandkastelen te bouwen op het strand. Maar voor nu houden we het nog even op warm op de bank, met een gave trui van het Spaanse kindermode merk L’ Enfant Sauvage, onder een dekentje met een kop warme chocolademelk.

Hoe zouden jullie deze sweatpants combineren?

Shop Rock your Kid via deze link

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-67

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-66

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-61

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-65

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-64

Hoe zouden jullie deze sweatpants combineren?

Shop de sweatpants direct via deze link

 

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: