FIEVE IN BOBO CHOSES


Door: Nynke

De nieuwe collecties druppelen overal binnen, al die mooie kleurtjes, pasteltinten, korte broekjes en rokjes…Je zou bijna vergeten dat het eigenlijk nog maar net winter is.. Nog twee maanden en dan is het pas weer lente. En dat is geen triest nieuws, nee dat betekent dat je lekker nog heel veel moois van de wintercollectie kan kopen en nu voor een mooi prijsje. Dat had ik met deze jas van Bobo Choses, vanaf het begin dat ik deze jas zag, was ik verliefd…Maar goed ik vond hem best prijzig voor een meisje van 2,5 die al 2 jassen had, een maand later zelfs 3, omdat een manteltje toch ook heel handig is bij wijdvallende jurkjes.. Maar nu 1 ervan toch echt te klein geworden was, de andere wel praktisch gevonden werd..maar waarbij toch een beetje het ‘dit is echt iets voor Fieve’ gevoel ontbrak..en deze jas inmiddels voor een mooi prijsje tijdens de sale aan mij voorbij kwam, heb ik dat natuurlijk gelijk gedaan! En we zijn er blij mee! Precies een jas voor onze lieve, kleine en soms gekke vogeltje.

Je kunt hier de collectie van Bobo Choses bekijken

FullSizeRender (6) FullSizeRender (7) FullSizeRender (8) FullSizeRender (12) FullSizeRender (10)

Je kunt hier Bobo Choses shoppen

Wat vind jij van de jas van Fieve?

Tags: ,