CARNAVAL BIJ H&M


Ben jij een echt feestbeest? En ben je gek op carnaval? Nog even en dan begint dit gezellige feest weer en om alvast in de feeststemming te komen kun je nu al hele leuke pakjes en feestitems shoppen voor jouw kleintje. De winkelketen H&M heeft zat leuke items die je kunt combineren om zo het ultieme feestoutfitje te creëren, maar die ook gewoon leuk zijn om zo naar school te dragen. Daarnaast heeft H&M ook ‘echte’ verkleedkleding, voor als je echt wilt uitpakken. Wij hebben alvast wat leuke items gespot zoals een stoer piratenpak en een schattig elfenpakje. Wilt je kindje verkleed als panda? (Ja je leest het goed, panda!) Dan heeft H&M een lieve panda jurk die je kunt afstylen met een panda muts. Maar ook het fake leren rokje met het poezenkopje erop is hartstikke leuk voor de carnaval. Je kunt deze bijvoorbeeld afstylen met een haarband met poezenoren en als je zelf ook handig bent knip je van nepbont nog een mooie staart of beenwarmers! Het rokje is ook hartstikke leuk om te dragen tijdens een doodnormale dag! Voor jongens zijn er ook zat gave items. Wilt je kindje dit jaar als monster verkleed? H&M heeft een heel gave bodywarmer met op de capuchon een monsterkop. Voor de echte superhelden heeft H&M ook hele stoere pakken. Zo verandert jouw kleine man tijdens carnaval in bijvoorbeeld Spiderman met echte spierballen. Hartstikke cool dus! Ben jij benieuwd naar de feestcollectie van H&M? Hieronder hebben we alvast wat leuke items voor je klaar staan. Have a funny day!

Shop de feestcollectie van H&M hier

ghj

hmprod

spiderman

bjnk vbhjn wdef vbhjnfvg

Klik hier om de feestcollectie van H&M te shoppen!

 

Wat vind jij van de feestelijke items van H&M?

Tags: , , ,