OMODA KINDERSCHOENEN: VAN DEGELIJK TOT ÜBERHIP


Kinderschoenen: je bent er bijna continu naar op zoek! Is het niet naar een grotere maat gymschoenen, dan is het wel naar een vervangend paar voor de afgesleten laarsjes van je dochter. Of je zoon kan voor het nieuwe seizoen een paar stevige kinderschoenen gebruiken om op school de blits mee te maken. Bij Omoda kun je gelukkig voor allerlei stijlen terecht. Laten we enkele leuke merken onder de loep nemen.

Trendy schoenen uit Australië
Het wereldberoemde merk UGG Australia is weer helemaal hip. Er zijn veel UGGs voor meisjes in natuurkleuren, van vachtlaarzen tot leren laarzen. En wat niet iedereen weet: dit merk heeft ook hele leuke sneakers. Ook felle kleuren en dierenvelprintjes vind je volop. Bij UGG kun je er altijd zeker van zijn dat de voeten van je kind goed zijn ondersteund. Ook voor jongens zijn er van dit merk stoere leren laarzen en enkelboots. Of ga voor sportieve instappers voor het voorjaar.

Kinderschoenen van Nederlandse en Italiaanse makelij
Een mooi Nederlands merk is het sportieve kinderlabel Quick, dat veelkleurige sneakers heeft voor jongens en meisjes. De buitenkant is voorzien van leuke details of prints. Je valt er absoluut mee op in de grijze massa, zonder dat de schoenen schreeuwerig zijn. Ze stralen juist een flinke dosis stijl uit en passen goed bij de kinderkleding van nu.

Naturino heeft geweldige leren babyschoenen die stevig en trendy zijn: in naturelkleuren, maar ook in heldere kleuren of met bloemmotief. Ook de jongensschoenen van dit label hebben een stoere look, een heel verzorgde afwerking en mooie kleurcontrasten. Made in Italy, dus een degelijk kwaliteitsproduct met een goede pasvorm.

Beknibbel niet op schoenen
Bij Omoda vind je ook de betere sportmerken, zoals Adidas en Converse. Heel mooi is ook de ruime collectie Vingino kinderschoenen. Dit zijn verantwoorde schoenen waarmee je kind er altijd leuk en verzorgd uitziet en die bovendien voorzien zijn van hippe details.

Kies voor je kids in ieder geval schoenen die goed ademen en die tegen een stootje kunnen. Dan voelt je kind zich happy en vrij om te rennen en te spelen. Om helemaal kind te zijn dus.

Je kunt hier de collectie kinderschoenen bekijken

omoda kinderschoenen omoda kinderschoenen omoda kinderschoenen

Je kunt hier de collectie kinderschoenen bekijken

 

Tags: