NANNA IN SCOTCH R’BELLE SS OUTFITJE


Hebben jullie de nieuwe SS collectie van Scotch R’Belle al gezien en misschien ook wel geshopt? Ze hebben echt prachtige items en wij zijn er gek op! We krijgen spontaan zin in lente, mooie weer en alle bomen en bloemen die weer in bloei staan. De collectie van Scotch bevat veel lieve pastelkleurige items met mooie details. Vandaag draagt Nanna ook een outfitje met veel nieuwe Scotch items en wat ziet ze er schattig en leuk uit. Wij hebben een cool jurkje met denimlook gecombineerd met een legging met flamingoprint beiden van Scotch R’Belle. We hebben de items gecombineerd met een lichtroze colbertje en een ruitsjaal van Zara. Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van Scotch? Shop de collectie via de link. Have a lovely day!

Shop Scotch R’Belle via dit linkje

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-89

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-90

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-87

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-91

Klik hier om Scotch R’Belle te shoppen in deze webshop!

 

Wat vinden jullie van Nanna’s lenteachtige lookje?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,