SHOP TIP: WEBSHOP LOOCKS


We willen je super graag een leuke tip doorgeven, want deze webshop komt in deze periode van Sint en Kerst wel heel erg geroepen! We stellen graag even aan je voor de webshop LOOCKS! Bij deze webshop shop je unieke kinderkleding voor je dochter én haar pop!  LOOCKS is een nieuw kinderkledingmerk waarbij spelen en plezier voorop staat. De items zijn stijlvol en van hoge kwaliteit zijn, voor dus zowel je kindje als voor haar pop of knuffel. Echt een enorm leuk en origineel concept!

Duurzaam
De kleding is op een duurzame en eerlijke manier geproduceerd. Wat ook nog eens leuk is, is dat LOOCKS ook denkt aan je portemonnee en aan het dragen van kleding op een langere termijn. De pasvorm maakt het namelijk mogelijk dat het lange tijd meegaat; eerst als schattig jurkje en later als tuniek! LOOCKS benadrukt het belang van het spelen met poppen door middel van verschillende lieve setjes voor jouw kindje en haar favo pop. Het spelen met poppen helpt je kindje de zintuigelijke en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast helpt het ook nog zodat kinderen zich sociaal en emotioneel te ontwikkelen. Poppen zijn dus niet alleen ontzettend leuk om mee te spelen, maar ook nog een hartstikke goed voor de ontwikkeling! De items voor jouw kindje en de pop zijn er in vijf verschillende ontwerpen. Vier ontwerpen voor meisjes en één unisex ontwerp om jongens en hun knuffel niet uit te sluiten.

Ideaal sinterklaas cadeau
Een setje van LOOCKS is trouwens een ideaal cadeautje om weg te geven, maar nog veel leuker om te krijgen! Dus zoek je nog een origineel Sinterklaas cadeautje voor je dochter? Dan raden we je zeker aan om even een kijkje te nemen in deze nieuwe webshop! Wat zal je dochter blij zijn…..

Klik hier om direct een kijkje te nemen bij LOOCKS

nina

roos_groen

roos_paars

roos_roos2

viggo_gestreept

Wat vinden jullie van het nieuwe LOOCKS?


Klik hier om te shoppen bij LOOCKS