SALT CITY EMPORIUM


Ken jij het super leuke kinderkleding merk Salt City Emporium al? Nee? Lees dan gauw verder, want dit stoere merk mag je echt niet missen! Salt City Emporium is hip merk dat niet alleen stoere en coole items verkoopt, maar ook heel veel lieve items in hun collectie heeft. De kleding die Salt City Emporium verkoopt is kwalitatief goed en uniek met een edgy randje. Wij zijn echt verliefd op de leuke printed leggings, zoals pandaprint, wolkjes en grappige poppetjes. Maar het merk heeft ook schattige jurkjes, leuke rompertjes, een stoere cape met een uil erop en t-shirts met coole prints en statement teksten. Allemaal items om van te smullen! Naast kinderkleding heeft het merk ook hippe mutsen en haarbanden enne…… vind je een printed legging ook leuk bij jezelf? Salt City Emporium verkoopt ze namelijk ook voor dames! Have a fashionable day…

Shop Salty City Emporium via hun webshop

Schermafbeelding 2015-01-15 om 15.57.18

Schermafbeelding 2015-01-15 om 15.57.15

BabeWithThePower_1

MidnighterMantle_1

FieryLegging_1

Schermafbeelding 2015-01-15 om 15.57.11

Schermafbeelding 2015-01-15 om 15.57.22

Klik hier om naar de webshop van Salty City Emporium te gaan!

 

Wat vind jij van dit gave merk?

Tags: , ,