AIDEN MET COOLE SWEATER


Door: Sophary

Happy 2015!

Heb jij ook goede voornemens voor het nieuwe jaar? Aiden wel! Hij gaat namelijk in 2015 nog meer auto- en vliegshows bekijken. Dat zijn automatisch ook mijn voornemens 😉 Maar gelukkig biedt dit ook perspectief voor gave locaties voor mijn toekomstige blogs. Hoppa! Meteen 2 vliegen in 1 klap – Aiden blij, Mama blij!

Heb jij ook iets van de sneeuw gezien de eerste dagen van 2015? Aiden vond het helemaal geweldig.  Met een dagje sneeuw vind ik het makkelijk om een outfit bij elkaar te stylen. Dan krijgt tie een dikke jas en boots aan, zodat hij goed kan ravotten in de sneeuw. Maar met regenachtige dagen, vind ik het toch lastig. De kleding moet enerzijds wel tegen een paar druppels regen kunnen en anderzijds ook nog eens lekker zitten. Ondanks het slechte weer zijn Aiden en ik deze ochtend allebei in een vrolijke bui en ik laat hem vandaag maar eens zelf een sweater kiezen. Je raadt het vast al. Hij kiest natuurlijk voor de sweater met een opdruk van een ouderwets Volkswagen busje. Dit combineer ik met een gestreepte broek en stoere boots. De perzikkleurige sweater is om vrolijk van te worden en te blijven. Om nog in feeststemming te blijven, krijgt hij een strikje om. De beste wensen voor het nieuwe jaar en een fijne dag vandaag!

Shop de sweater van van Aiden in deze webshop

DSC_0817

DSC_0818

DSC_0867

DSC_0788

DSC_0791

Klik hier om de coole sweater te shoppen!

Wat vind jij van Aiden’s stoere outfitje?

Tags: , , ,