TIP! NIEUWE WEBSHOP RAW SUGAR


Sommige webshops zijn echt to die for…..Zo ook RAW SUGAR! Kennen jullie deze nieuwe shop al? Raw Sugar is echt zo leuk! Wij zijn helemaal heppie de peppie met dit nieuwe online shop adresje en moeten dit gelijk even met je delen 🙂
RAW SUGAR heeft coole tasjes, sieraden, sloffen én leuke spulletjes voor in je interieur! Alles in etnische sferen voor een perfecte bohochic look. Alles gemaakt van vintage producten en daarom één voor één uniek. En wat waren wij blij toen we zagen dat de geweldige musthave sloffen niet alleen in grote maten verkrijgbaar zijn, maar ook voor kids! Deze handgemaakte sloffen zijn van een heerlijk warm schapenvachtje gemaakt, dus jij en je kids hoeven geen koude tenen te krijgen. En ohh, wat zien ze er gaaf uit!

De sloffen zijn er in verschillende kleuren en helemaal niet duur! Dat wordt moeilijk kiezen 😉 Naast de leuke slofjes zijn ook de andere items echte musthaves. Zoals bijvoorbeeld de mooie kettingen met oude muntjes eraan of de Peruaanse armbandjes. Super leuk voor in de zomer, voor een Ibiza stijltje! Vergeet trouwens niet om even tussen de mooie tasjes en clutches te kijken. Ze zijn allemaal handgemaakt, met mooie muntjes en spiegeltjes erop in trendy kleuren. Neem gauw een kijkje in de webshop van RAW SUGAR, gegarandeerd dat je er super blij van wordt! Let the summer begin!

Shop hier de mooie items van RAW SUGAR

rawsugarslipper

hippe bohemian sloffen hippe bohemian sloffen hippe bohemian sloffen hippe kinder sloffen

Klik hier om naar de te gekke webshop te gaan!

 

Wat vinden jullie van deze mooie webshop?

 

Bedankt allemaal voor het meedoen aan de actie i.s.m Raw Sugar! De sloffen naar keuze (+ een paar voor je vriendin) zijn gewonnen door: Vanessa Paeshuyse. Stuur vóór 20 februari een mailtje met je gegevens en Facebook profiel naar info@kindermodeblog.nl  GEFELICITEERD!!

Tags: ,