SHOPPING: HYSTERISCHE ITEMS

Soms schreeuwt je garderobe gewoon om een echte eyecatcher, een item dat echt opvalt en dat misschien wel een tikje hysterisch is. Wij zijn er gek op! In deze shopping hebben we zulke ‘hysterische’ items, met geweldige printjes en van te gekke stofjes geshopt. Wat dacht je van een hip musthave item van Mini Rodini, Stella McCartney of Scotch? Je vindt de linkjes onderaan de foto, maar be prepared….. de items zijn echt om hebberig van te worden enne veel items zijn ook nog eens te shoppen in de sale. Dus met lege handen zal je de webshop niet verlaten. Have a fashionable day!

hysterische items

1. Baby overal – Mini Rodini
2. Sweater – Bang Bang Copenhagen
3. T-shirt – Mini Rodini
4. Jurk – Mini Rodini
5. Sweater – Nununu 
6. Muts – Mini Rodini
7. Rok – Mini Rodini
8. Colbertje – Stella McCartney Kids 
9. Vest – Bobo Choses
10. Jumpsuit – Stella McCartney Kids
11. Vest – Scotch R’Belle
12. Romper – Mini Rodini
13. Broek – Munster Kids

Welk item belandt er bij jullie in de kast? 

Tags: , , , , , ,