SEM IN OVERSIZED JAS VAN LP BOYS


Oversized items zijn echt de trend van nu. Of het nu gaat om vesten, t-shirts of jassen, oversized items zijn hot! Maar je moet ze wel goed weten te stijlen. Een oversized kledingstuk moet je niet met andere oversized items combineren, anders lijkt het al gauw een uit de hand gelopen pyjama party. Combineer het liefste één oversized kledingstuk met items die wat strakker zitten en zorg dat de tegenstelling juist is. Kijk bijvoorbeeld naar onze Sem! Sem draagt vandaag een jas van LP Boys die wat oversized oogt. De jas hebben we gecombineerd met een goedzittende grijze jeans en een stoer shirt, beiden van Zara. Onder zijn outfit draagt Sem een paar hippe sneakers en om de look af te stylen hebben we Sem een warme muts gegeven van Molo en een te gekke tas van Little Wannahaves. Wat vinden jullie van de oversized trend? Wij zijn om! Shop de LP Boys jas snel via de link. Have a cool day!

Shop de oversized coat van LP Boys nu met korting via deze webshop

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-7

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-10

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-5

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-6

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-4

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-9

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-11

Klik hier om de LP Boys jas te shoppen!

 

Wat vinden jullie van de oversized jas van Sem?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , , ,