8X BUDGET PRIJS TOPPERS


Je hebt budget én je hebt budget. De webshop Kiabi is een echte budget winkel, waar je hippe kinderkleding kunt shoppen voor een leuk prijsje. Heb je deze maand al genoeg (of misschien wel, te veel) uitgegeven aan eten, mooie outfitjes en cadeau’s maar wil je toch nog wat nieuwe kleding kopen? Dan raden we je echt even aan om een kijkje te nemen bij Kiabi. Hippe kleding voor een leuk prijsje wie wil dat nou niet? Wij hebben alvast 8 gave budget items geshopt, waarvan de meeste stukken onder de €10,- zijn! En nee, we maken geen grapje! Bekijk hieronder alvast de 8 budget prijs toppers die wij hebben uitgekozen en neem ook zeker een kijkje bij de andere leuke items die Kiabi te bieden heeft. Heel veel shopplezier!

Shop leuke budget items in de webshop van Kiabi

denim-overhemd-met-sneeuweffect-grijs-kinderkleding-jongen-gh907_1_zc1 sweater-met-een-ronde-hals-beige-jongenskleding-gg116_2_zc1 slimfit-denim-broek-blauw-meisjeskleding-fu740_4_zc1 sweater-met-een-ronde-hals-ao-jongenskleding-gg116_1_zc1 sweater-in-campusstijl-van-joggingstof-lichtroze-kinderkleding-meisjes-ge847_2_fr1 trui-van-luchtig-tricot-roze-meisjeskleding-fz651_3_zc1 tricot-trui-met-lange-mouwen-mixed-jongenskleding-gd383_3_zc1 vest-van-fijn-tricot-luipaard-meisjeskleding-ft736_2_fr1

Klik hier om hippe budget items te shoppen bij Kiabi

 

Welk item belandt er bij jou in de kast? 

Tags: ,