Door: Rosan

Je kunt het nieuwe jaar beginnen door eens flink te gaan shoppen voor je kleintje. Of je kunt eens in de kledingkast duiken om te kijken of je nieuwe outfitjes kan maken van wat de kleine al heeft. Ik ben persoonlijk erg fan van laagjes, omdat je er zo leuk verschillende combinaties mee kan creëren.

Mckenzie draagt hier een jeanslegging, toen mijn kapper dit zag zei hij: ‘Oh my god she’s wearing skinny jeans!’ Daarbij een letterlijk CUTE shirtje, een vestje met een glitter en een leuk sjaaltje erbij. Vervang het shirtje en het sjaaltje door iets anders en je hebt meteen een andere look. Zo kun je juist meer kleur toevoegen als je dat leuk vindt. Of je kunt het vest de eyecatcher maken, zoals je in mijn eerste blog kon zien (Cappuccino, koraal & luipaard).

Enige echte probleem dat je hier hebt…. je moet wel kunnen kiezen tussen al dat leuks! Haar legging en shirt zijn van Zara, haar vest van H&M en haar sjaaltje van Honni.nl!

Klik hier om te shoppen bij Honni.nl

hippe meisjeskleding

hippe meisjeskleding

hippe meisjeskleding

hippe meisjeskleding

 

Klik hier om bij Honni te shoppen

Wat vinden jullie van Mckenzie d’r outfitje?

Tags: ,