EMILIE IN L’ENFANT SAUVAGE


Door: Jasmine

Sinds kort is de kledingkast van mijn dochtertje Emilie een kledingstuk van het nieuwe merk L’Enfant Sauvage rijker. We verwelkomen sowieso ieder nieuw item met een ‘hoera’, maar over dit merk zijn we erg enthousiast.

L’Enfant Sauvage is een merk vol mooie stylish basics met leuke illustraties erop. Wij hebben de donkergrijze sweatshirt met de vrolijke gouden bloem. Een lekker zacht shirt, die na een paar keer wassen nog steeds donkergrijs is, en niet lichtgrijs zoals sommige andere gewassen kledingstukken. Verder is hij iets langer dan gemiddeld, waardoor Emilie lekker kan spelen, zonder dat ik steeds haar topje omlaag moet trekken. Voor moeders is dat ook fijn!

L’Enfant Sauvage betekent letterlijk het wilde kind. Nu is m’n dochtertje heel lief hoor, maar sinds ze aan het tijgeren is geslagen is ze ook een stuk wilder geworden. Qua naam past het merk dus helemaal goed bij haar!

Het sweatshirt van L’Enfant Sauvage shop je hier

IMG_3328

IMG_3342

IMG_3284

IMG_3224

IMG_3290

Klik hier om het t-shirt van L’Enfant Sauvage te shoppen!

 

Ziet Emilie er niet onwijs lief en hip uit?

 

Tags: