FIEVE IN COMFI OUTFIT


Door: Nynke

Hello, is it me you looking for?

Yes, I’ve got you…Fieve in haar leuke kleertjes op de foto krijgen is niet zomaar klaar!

Maar op haar eigen kamertje is dat toch gelukt.

Het is woensdagochtend, de regen lijkt hier met bakken uit de hemel te komen, lekker binnenblijven dus. En dat doen we natuurlijk het liefst in een comfortabel outfitje, waarmee we lekker kunnen chillen op de bank, boekjes lezen, fijn spelen met de poppen en dan eventueel ook nog ergens deze vrije ochtend waar zoonlief naar school is even een schoonmaakklusje te doen, Fieve helpt graag dus dat maakt het dan weer gezellig.

Een legging met daarover steeds hetzelfde rokje is de laatste week mijn dochter haar favoriet, maar voor de foto mocht het rokje mooi aan een kledinghanger bij haar bedje hangen. Vandaag de favoriete bambi  legging van MOLO (waaronder ik in de winter altijd een fijne maillot doe ) en een heerlijke sweater. De rode hello aparal sweater is prachtig, goede kwaliteit want hij blijft mooi na al tientallen keren gewassen te zijn. De kleur staat haar geweldig en combineert heel makkelijk met allerlei kleuren.

Klik hier om MOLO te shoppen

hello apparel trui

hello apparel trui

hello apparel trui
Klik hier om MOLO te shoppen

Wat vinden jullie van Fieve d’r outfitje?

 

Tags: , ,