OTTO’S STOERE JONGENS TRUIEN


Comfi truien en sweaters, jouw zoontje kan er niet genoeg van hebben! Maar waar koop je nou de perfecte sweater die goed zit en er ook nog eens leuk uitziet? Bij de webshop Otto natuurlijk! De webshop heeft truien in alle soorten en maten, in een felle kleur of mooi basic. Wij hebben de vijf leukste sweaters voor jouw coole boy op een rijtje gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van de grappige truien met smiley van Colors For Life, wij vinden vooral het grijze exemplaar erg leuk! Otto heeft ook veel leuke kleurige sweaters zoals deze mosgroene sweater van Trigema met gave leeuw erop. Heel erg leuk op een zwarte skinny spijkerbroek en gympen eronder. Een ander kleurig exemplaar dat we tegen kwamen was een knal blauwe sweater met capuchon en peace teken, een echte eye-cather. Voor de echte race monsters die gek zijn op motors vonden we een rode trui met tekst en een coole motor erop. Combineer de trui met een donkere jeans en stoere boots voor de ‘echte’ stoere boys. Ben je meer van de klassiekere items? Bij Otto verkopen ze ook een hele leuke blauw wit gestreepte trui, prachtig op een crème kleurige broek. Otto heeft voor ieder wat wils! Ze hebben er ook truien en sweaters voor de sportievelingen van merken als Nike en Adidas. Zo is jouw kleintje ook fashionable gekleed tijdens het sporten, maar deze truien kunnen ook makkelijk gedragen worden op school! Wat ook leuk is aan Otto, is dat er voor elke portemonnee wel een leuk item te vinden is. Er zijn leuke exemplaren die wat duurdere zijn, maar de budget sweaters en truien zijn ook zeker een kijkje waard! Wil jij een leuke sweater shoppen voor met dit sweater weather weer? Ga dan snel naar de webshop van Otto! 

truien otto

Wat vind jij van onze top 5?

Klik hier om de rest van de sweaters te shoppen!

Tags: , , ,