DE KLEURRIJKE KLEDING VAN 4FUNKYFLAVOURS


Vandaag willen we graag het super kleurrijke merk 4funkyflavours met jullie delen! Sommigen zullen dit merk vast al kennen, maar sommigen ook niet! 4funkyflavours is een te gek merk voor iedereen die van kleur houdt. Haar missie is namelijk om de wereld te kleuren en dat doen ze ook met hun geweldige collectie. 4funkyflavours haalt haar inspiratie uit kinderen, want elk kind heeft een uniek karakter en speciale voorkeuren, die hem of haar speciaal maak met een eigen identiteit en smaak. En daar zijn wij het volkomen mee eens! De collectie past ook precies bij dat motto. Ze hebben het motto namelijk vertaalt naar een kleurrijke, spannende en verrassende collectie met echte eye catchers!

Kleur en bonte prints
De collectie bestaat uit veel bonte prints in vrolijke kleuren met veel details. Bij sommige items weet je van gekkigheid niet meer waar je naar moet kijken, maar dat maakt de collectie nou juist zo leuk en bijzonder. Er zijn trouwens ook geweldige items zonder teveel poespas, uiteraard wél in funky kleurtjes.

Nieuw: herenkleding 
Naast een kindercollectie heeft 4funkyflavours ook een kleine dameslijn voor dames die ook wel van (een beetje) kleur houden en vanaf aankomende zomer zal het merk ook starten met een aantal herenitems! Zo is er straks voor ieder wat wils. TIP: wist je trouwens dat 4funkyflavours ook hele leuke badkleding heeft? Echt de moeite waard om even te checken.! Neem dus snel een kijkje op de prachtige website van 4funkyflavours en laat je ons even weten wat jij vindt van dit merk?

Klik hier om de hippe collectie van 4funkyflavours te bekijken

4FF_FW14_MG_6177

4FF_FW14_MG_6399

4FF_FW14_MG_7184

4FF_FW14_MG_6600

4FF_FW14_MG_6957

4FF_FW14_MG_7060

4FF_FW14_MG_7318

De items van 4funkyflavours vind je hier!

 

Wat vind jij van 4funkyflavours?

 

 

Tags: , ,