ZARA FEESTCOLLECTIE


Wij van Kindermodeblog zijn helemaal gek van de items van Zara, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Toen we zagen dat de kerstcollectie online ging, waren we ook helemaal in ons sas. Want wat zijn de items leuk! Echte partyitems die je niet kunt missen, voor een leuk prijsje! Wat wil je nou nog meer? De partyitems voor de meisjes zijn stoer en lief tegelijk. De collectie bestaat uit lieve jurkjes in de kerstkleuren rood en blauw, mooie tule rokjes met glitters, stoere sweaters en leren jasjes. Wij zijn helemaal weg van het gouden glitter rokje met pailletten, dat ze ook in de damescollectie hebben. Extra leuk als jij en je mini me dat samen aantrekken! Maar ook voor de jongens zijn er super hippe items, maar ach we zijn ook niet anders gewend van Zara! De items uit de jongenscollectie zijn misschien wat minder glitter en glim, maar niet minder mooi. We spotten op de jongensafdeling bijvoorbeeld mooie pakken en prachtige colbertjes van zachte en luxe stofjes. Maar ook overhemdjes met strikjes voor de echte heertjes! De items zijn echt om te smullen, dus zoek je nog een leuk outfitje voor jouw zoon of dochter? Kijk dan in de webshop! Ready to party en tijd om te shoppen! Shop alle leuke items via de link. Have a fashionable day.

Klik hier om de Zara feestcollectie voor jongens te shoppen en klik hier voor de meisjescollectie!

1822706090_1_1_1

3057760800_1_1_1

3057766529_1_1_1

5584711600_1_1_1

5767717401_1_1_1

6048768250_1_1_1

Scoor de feestcollectie van Zara hier voor jongens en hier voor meisjes!

Wat vinden jullie van de Zara collectie?

Tags: , , , ,