EEN TOEFJE ROOD


Door: Rosan

Mckenzie is een ijdeltuit. Ik wist niet dat het mogelijk was met slechts 9 maanden oud. Naast de commode staat een spiegel en ze heeft ontdekt dat ze daarin naar zichzelf kan kijken wanneer ze rechtop zit. Nieuwe uitdaging dus tijdens het aankleden. Gelukkig heeft ze nog geen mening over wát ik haar aan doe.

Ik zie op social media steeds vaker superhippe zwart-witte kinderkamers voorbij komen maar natuurlijk ook kinderkleding. Blijkbaar is dit onbewust toch een beetje blijven hangen want ik had ineens twee items in de kast hangen die perfect in dit thema pasten. Ik vind het zelf altijd leuk om bij zwart-wit dan wel één kleurelement te gebruiken, dus dit rode sjaaltje maakt het voor mij helemaal af. Naast dat dit sjaaltje er heel schattig uit ziet is het ook nog eens gemaakt om kwijl op te vangen, blijft de rest van de kleding er nog een beetje knap uit zien 😉

Trui: H&M
Broek: House of Jamie
Sjaaltje: Honni.nl
little different webshop kinderkleding

IMG_1458

 

IMG_1462

little different webshop kinderkleding

little different webshop kinderkleding
Wat vinden jullie van deze outfit?

Tags: , , ,