TIP: WEBSHOP P E T I T PUK


Yes yes yes! Het WWW is een onwijs leuke en mooie webshop rijker en deze willen wij op Kindermodeblog maar al te graag met je delen. Toen wij deze leuke online shop voor het eerst zagen kregen wij meteen een enorme glimlach op ons gezicht. Want wat zijn ze leeeeuk, de houten hobbelpaardjes die je op de homepage meteen tegemoet komen. Mogen wij even aan je voorstellen? Webshop Petit Puk !

Deze nieuwe baby- en kinder webshop, met een frisse look en feel, mooie foto’s en pastelkleuren, is een feestje om over heen te surfen, De spullen? Die zijn to die for! Petit Puk heeft een klein assortiment, maar alles wat ze verkopen is leuk. Je vindt er super lieve zelfgemaakte hobbelpaardjes en vrolijke kinderkapstokken, die je echt even moet zien! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze kapstok met olifantjes of deze met grappige snorren? Daarnaast verkoopt de gave webshop ook nog eens de hippe maar tijdloze Bergstein regenlaarsjes , altijd een goeie aankoop. Maar nóg leuker vinden wij de Spaanse schoenen. Deze Spaanse schoenen zijn echt super hip maar stiekem nóg leuker: mega vriendelijk voor je portemonnee. Voor €39,95 heb jij een paar hippe nieuwe kinderschoenen voor je zoon of dochter. Deze trendy shoes zijn er in 23 verschillende kleurtjes…. uuhm….good luck met kiezen 😉

Wij laten je hieronder alvast een paar mooie dingetjes zien, maar misschien moet je zelf even kijken. Enneh pssst! Nicolette van Dam heeft ook al een Petit Puk hobbelpaardje thuis. Waar wacht je nog op? Neem gauw een kijkje bij Petit Puk en laat ons even weten (op Facebook) wat je van deze nieuwe webshop vindt. Wij zijn fan, maar eh, oordeel zelf….

Klik hier om naar Petit Puk te gaan

_MG_9577

Kapstok -3

Kapstok -17

IMG_7963

safari_celeste

safari_rosaPetitPuk-headerKlik hier om naar Petit Puk te gaan

Wat vinden jullie van deze nieuwe webshop?

Tags: