PEPPER IN SKINNY VAN I DIG DENIM


Door: Bonnie

Er zijn van die items die je kind (en uiteraard jijzelf 😉 ) in haar/zijn kast MOET hebben. Van die basis dingen die gewoon mooi zijn en iedere outfit ’af’ maken. Een simpel shirt, een mooi vest, een goeie jeans. Tijdloos en makkelijk te dragen.

Als het aankomt op het kopen van een jeans ben ik erg kritisch. Ik kan me erg storen als hij niet helemaal zit zoals hij hoort te zitten. Of zoals ik vind dat hij hoort te zitten. Een baggy variant is nog vrij makkelijk maar komt het aan op een skinny versie dan worden de nodige besteld en vervolgens afgekeurd. Te los in de taille, niet skinny genoeg, zakken op een compleet verkeerde plek etc etc. Een merk waar je eigenlijk altijd goed bij zit is I Dig Denim. Mooie zachte stoffen, in mijn ogen perfecte wassingen en de pasvorm is super.

De skinny die Pepper hier draagt is uit de huidige collectie en heeft de naam Madison Black. Een slim fit stretch jeans met een zwarte wassing. Door de stretch biedt hij genoeg bewegingsvrijheid en de kleur maakt hem met vrijwel alles te combineren. Kortom.. naar mijn mening een echt musthave!

Je shopt de I Dig Denim skinny hier! 

IDIGDENIM#8

IDIGDENIM#1

 

IDIGDENIM#2

IDIGDENIM#3

IDIGDENIM#5

IDIGDENIM#7

IDIGDENIM#6

Klik hier om verder te shoppen bij Toddlers and Tees

 

 

Wat vinden jullie van Pepper’s skinny jeans?

Tags: ,