PEPPER IN SCOTCH R’BELLE SWEATER


Het is oud nieuws wanneer ik zeg dat ik een zwak heb voor printjes. De dierenprintjes staan hierin stipt op nummer 1. En gaan we nog specifieker dan wint met vlag en wimpel de leopard print. In mijn eigen garderobe komt deze terug in vrijwel ieder kledingstuk dat je maar kan bedenken. En omdat ik zelf toch nog steeds de bepaalde factor ben als het aankomt op Pepper’s kledingkeuze, ook bij haar. Van onderbroekjes tot jurkjes, van schoenen tot shirtjes.. overal zit wel een leopard printje tussen.

Daarnaast is het ook oud nieuws als ik zeg dat ik een zwak heb voor Scotch R’belle. De kleuren, de printjes, de details. Classic items, vintage stijlen en alles verrijkt met inspirerende ideeën van over de hele wereld. Vrijwel alles is met elkaar te combineren. Lekker over de top of gewoon op een rustige manier. Het is geen goedkoop merk maar dat maakt automatisch dat ook niet het hele schoolplein in dezelfde broek of trui rondloopt. En tja.. dat vind ik toch ook wel fijn. Een beetje uniekheid.

Om mijn pleidooi voor dit merk nog langer te maken.. let eens een keer op de details. Ik ben een detail persoon. Soms tot het irritante toe. En Scotch R’belle sluit hier heel goed op aan. Niet alleen naar de buitenkant wordt gekeken maar tot aan de labeltjes toe is over na gedacht.

Twee zwakheden bij elkaar. Dus je kunt je voorstellen dat toen ik deze dunne sweater met leopard print van Scotch voorbij zag komen, ik deze moest hebben. Een mooie bruin rode trui met gedraaide kol. Op de voorzijde staat in goudkleurig koord Lala, iets dat de collectie dit seizoen kenmerkt. Afgekort voor de Lalabama Family. Ditzelfde koord komt weer terug in de capuchon, en zie daar de details weer ;).

Vandaag heb ik de sweater gecombineerd met een legging van Molo waarin de kleuren mooi terug komen. Daaronder haar lookalike Dr Martens. Wij zijn helemaal klaar voor de herfst!

Klik hier om deze trui te shoppen

SCOTCHTRUI#5

SCOTCHTRUI#4

SCOTCHTRUI#6

SCOTCHTRUI#7

SCOTCHTRUI#1

SCOTCHTRUI#2

Klik hier om te shoppen bij van Tilburg Online

Wat vinden jullie van Pepper’s Scotch R’Belle sweater?

Tags: