PEPPER IN COOLE DOTS BLOUSE


Door: Bonnie

Geveld door een vervelend virusje was het weer eventjes stil op blog gebied. Maar we zijn weer terug! Up and running again zeg maar.. en hoe! Er liggen een hoop items te wachten in Pepper’s kast om over te bloggen en vandaag beginnen we met een mooi bloesje genaamd Bo van Mees. Zelf grijp ik vrijwel altijd naar shirtjes, truien of vesten. Sneller aan te trekken, makkelijker met bewegen etc. Het aantal bloesje in Pepper’s kast is dan ook op 1 hand te tellen. Maar van dit bloesje werd ik toch wel heel blij. Het is van mooi zacht katoen en de kleur.. ja daar is ie weer.. de kleur staat Pepper gewoon zo mooi. Stippen kunnen altijd en ik heb er vandaag voor gekozen alle printjes in de mix te gooien. Stippen, bloemen, ruiten en een dierenprintje. Meisjesachtig stoer. Ik hou ervan!

Klik hier om dit blousje te shoppen

MEES#1

MEES#2

MEES#6

MEES#5

MEES#4 MEES#3

Klik hier om deze blouse te shoppen

Wat vinden jullie van Pepper’s Look?

Tags:

Plaats een reactie