BABY SHOPPING VOOR LIEKE VAN LEXMOND

Deze week is Lieke van Lexmond de gelukkige mama geworden van een zoontje met de prachtige naam Vik Barthélemy. Wat een geweldig nieuws! Om dat te vieren hebben wij op Kindermodeblog speciaal voor Lieke en alle andere mama’s met kleine baby boys, een shopping gemaakt. We zijn begonnen met shoppen bij de webshop Little One, omdat ze daar prachtige exclusieve en chique kinderkleding hebben. We hebben de shopping afgemaakt met items van Zara, Kixx online, So-Lovable en Born2walk. Wat vinden jullie van deze schattige baby items? En welk item vinden jullie het allerleukst?

Alle lieve kleertjes shop je via de linkjes onder de blog.

lieke

1. Vest: Zara 
2. Muts: Zara
3. Bodysuit: Babe & Tess
4. Broek: Noppies
5. Sweater: Zara 
6. Broek: Tocoto Vintage
7. Legging: Zara
8. Vest: Tartine et Chocolat
9. T-shirt: Il Gufo
10. Broek: Bobo Choses
11. Strik: Mini Rodini
12. Schoenen: Le Petit Tom
13. Broek: Zara Mini
14. Spijkerbroek: name it
15. Maillot Tocoto Vintage

Welke items zouden jullie met elkaar combineren?

Klik hier om verder te winkelen bij LittleOne.nl

Tags: ,

Plaats een reactie