WEEKEND MUSTHAVE: EEN ONESIE


Een onesie voor kids, een soort huispak? Waarom ook niet? Dit funny pak is van heerlijke sweatstof en trek je de kleine aan op echte relax dagen! Dagen waarop je kindje alleen maar hoeft te spelen….. én nog eens te spelen. Helin voelt zich heerlijk vrij in dit mooie lichtgrijze pak van het Zweedse kinderkleding merk Filemon Kid. Het pak is vrolijk bedrukt met grote stippen en beertjes. Deze onesie is er alleen voor de wat kleinere kindjes, van 0 tot 3-4 jaar. Filemon Kid is Zweeds en zoals we gewend zijn van ‘noordelijke kindermode merken’ , het valt ruim. Have a beautiful day!

Klik hier om dit pak te shoppen

Kindermodeblog.nl meisjes kleding onesie-4

Kindermodeblog.nl meisjes kleding onesie-1

Kindermodeblog.nl meisjes kleding onesie-8

Kindermodeblog.nl meisjes kleding onesie-9

Kindermodeblog.nl meisjes kleding onesie-3
Klik hier om deze onesie te shoppen

Wat vinden jullie van dit pak?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags:

Plaats een reactie