OLIVIER IN MOOIE BASIC SWEATER


Hoor jij jezelf ook wel eens zeggen, ik mis goede basics? Ik dus wel! Want hier in huis komen we zo af en toe tot de conclusie dat we nu écht even goede basics moeten inslaan. Ik denk er vaak niet aan tijdens het shoppen, omdat mijn aandacht vaak uitgaat naar de meer uitgesproken items…. terwijl ik die items juist wil combineren met mooie basics. Een hele fijne webshop waar ik dan mooie basics koop, is de webshop van Little Label. Ik ben altijd erg tevreden over de stoffen en de pasvorm van dit merk. Het valt mooi op maat en blijft goed na tig wasbeurten. Hoewel ik bij Little Label vaak denk aan mooie rompers, babypakjes en lieve jurkjes, heeft deze webshop nog veel meer te bieden. Een ruim assortiment aan basics in de breedste zin van het woord – dus ook basic jassen- én ook voor grote kids! Vandaag wil ik deze mooie blauwe basic sweater met je delen. Olivier draagt hem op een stoere jeans van H&M, met een geruite blouse  van LiP Boys eronder. De trui is mooi afgewerkt met donkere boorden en een stoere rits. Wat vinden jullie van deze outfit en zijn basic sweater?

Klik hier om meer te zien van Little Label

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-157

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-165

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-156

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-161

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-162

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-167

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-169
Klik hier om Little Label te shoppen

Wat vinden jullie van zijn outfit?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags:

Plaats een reactie