FOTOSHOOT LOCATIE BONBONONTHEBLOCK


Aanstaande woensdagmiddag ‘verkassen’ wij met het team van Kindermodeblog naar Rotterdam. Vanuit één van mijn favoriete kinderwinkels, BonbonontheBlock organiseren wij daar op 10 september onze fotoshoot voor onze blogs op Kindermodeblog. En als je Kindermodeblog al een beetje kent of al een tijdje volgt, dan heb je misschien een idee wat voor soort foto’s je kunt verwachten. Yes! We gaan in Rotterdam de straat op! Duimen voor mooi weer dus 😉 Je kindje wordt door mij aangekleed ( met de kinderkleding van Bonbonontheblock, yeahh)  en door onze vaste fotograaf Nienke van Denderen mooi gefotografeerd. Super leuk dus!

Is jouw kindje een modelletje in de dop en vindt hij of zij het leuk om op de foto te gaan? Geef je dan snel op! Er is een beperkt aantal plekken. Vermeld in de mail de naam, leeftijd en kledingmaten van je zoon of dochter, en vergeet niet een paar leuke foto’s toe te voegen. Mail naar frederieke@kindermodeblog.nl Wanneer je wordt uitgenodigd ontvang je van mij bericht.

Hopelijk tot woensdag, bij BonbonontheBlock!

XXFree

Kindermodeblog kids fashion mode kinderen meisjes trui hello american apparel-12

Kindermodeblog kids fashion mode kinderen meisjes trui Banana-7

Kindermodeblog kids fashion mode kinderen meisjes shirt Molo broek Scotch en Soda-9

Kindermodeblog kids fashion mode kinderen jongens hippe jongenskleding-41

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,

Plaats een reactie