WE’RE BACK IN SCOTCH


Door: Bonnie

We’re back! Heerlijk genoten hebben we van het zonnige Zuiden. Dé reden dat we een tijdje afwezig zijn geweest. Helaas was ook deze vakantie weer veel te snel voorbij maar gelukkig heeft Pepper nog een aantal weken voor de boeg. Met dit heerlijke weer in ons eigen landje hebben we niets te klagen en het voordeel van freelancer zijn is dat je lekker zelf bepaald welke zonnestraaltjes je allemaal meepikt.

Ook tijdens de vakantie kon mijn kleine verslaving niet helemaal onderdrukt blijven. Malaga is een prachtige stad en qua shoppen ben ik sowieso in Spanje helemaal op mijn plek. Gelukkig voor mijn bankrekening hing de nieuwe collectie nog maar mondjesmaat in de schappen en zoals ik al eens in een eerdere blog heb geschreven.. ik ben geen sale shopper. Dus de keuze was niet reuze maar zelfs dat kan me niet weerhouden iets te kopen.

Voor de vakantie had ik online al het shirtje van Scotch weten te bemachtigen. Een stoer army kleurig shirtje in mooie Scotch kwaliteit. De tekst `I’m a denim chick’ vraagt er om gecombineerd te worden met een jeans en mijn idee was meteen een baggy broekje. Deze is van Zara. Lekker stoer maar door de diamant print en haar favo Anniels eronder toch een echt meisje.

Benieuwd naar wat we nog meer hebben geshopt de laatste tijd? Stay tuned!!

Klik hier voor meer kleding van Scotch R’Belle.

pepper in scotch

pepper in scotch

pepper in scotch

pepper in scotch

pepper in scotch

Klik hier om Scotch R’Belle te shoppen!

Tags: , ,

Plaats een reactie