LITTLE COCOA BEAN NU IN NEDERLAND SHOPPEN


Ik heb geweldig nieuws voor jullie! Weten jullie nog, dat ik blogde over het geweldige kindermode merk met originele en superleuke geprinte broekjes? Later kwamen daar ook sweaters, rokjes en beanies bij. Een kinderkleding collectie om van te watertanden, maar helaas gevoelsmatig een beetje onbereikbaar. Hoewel bestellen wel mogelijk was, is het toch fijner als je dat wat dichterbij huis kunt doen. Ook is het wel zo handig om te kunnen communiceren in je eigen taal voor als je nog vragen hebt, of hulp nodig hebt bij je bestelling. Of als je iets terug wilt sturen?! Ik zal jullie niet langer in spanning laten. Mag ik jullie voorstellen aan de spiksplinter nieuwe kinderkleding webshop Sama Sama?! Bij deze superleuke en nieuwe webshop kun je de supercoole collectie van Little Cocoa Bean shoppen. Is dat niet helemaal te gek?!

Sama Sama verkoopt alleen hippe en organic merken en zal naast Little Cocoa Bean, Agatha Cub en het eigen merk Sama Sama óók nog op korte termijn een paar andere geweldige nieuwe merken toevoegen aan het assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van Mini Rodini en Thief en Bandit? Eerlijk gezegd kunnen wij geen seconde meer langer wachten om te shoppen bij Sama Sama en zijn we echt superblij met deze nieuwe shop. Wist je trouwens dat Sama sama in het Bahasa (Indonesisch) betekend: you’re welcome, gelijk en samen. Als je daar zegt fijne avond of bedankt, zeggen ze in koor sama sama. Kunnen wij het natuurlijk niet laten om te zeggen: Sama Sama op Kindermodeblog!

Klik hier om direct te kijken in deze nieuwe webshop

little cocoa bean

cactus-porcelain-tshirt-900x900

little cocoa bean

leopard-longsleeve-black-900x900

leopard-leggings-black-900x900

arrow-leggings-900x900

mountain-leggings-black-900x900

leopard-beanie-black-900x900

 

Klik hier om te shoppen bij Sama Sama

 

Zijn jullie ook zo blij dat je vanaf nu Little Cacoa Bean in Nederland kunt shoppen?

Tags: ,

Plaats een reactie