TIP: NIEUWE WEBSHOP THIS COOL KID

Yes yes! Nederland is weer een hele coole webshop rijker: This Cool Kid. Ik voelde me direct helemaal thuis bij This Cool Kid en weet je waarom? Ik zag daar Hello Apparel! Hello dus! Het merk uit Amerika wat ik zo mega cool vind en waar ik al vaker over blogde voor Fabulous Mama” Er kwam een hebberig gevoel opborrelen. Vraag me niet waarom, want het was maar een simpele trui, met eigenlijk nét zo’n simpele tekst. Hello stond erop. Ja dat was alles, Hello. En na een kleine online speurtocht had ik de trui getraceerd. Ver over zee te koop.”

Je hoeft nu dus de zee niet meer over en ook niet te wachten tot je een ons weegt. En óók geen extra verrassingen aan de deur van je postbode. Je kunt Hello vanaf nu heel fijn en betaalbaar in Nederland bestellen bij This Cool Kid. Maar niet alleen voor Hello Apparel ga je naar deze hippe nieuwkomer, je vindt er ook geweldige  leggings, bandana’s en coole strikjes. Maar ook babyspenen, flessen en leuke kussentjes. Een lekker divers assortiment dus, maar wél alleen met coole dingen. This Cool Kid, leuk dat je er bent! Wij komen graag bij je shoppen 😉

Klik hier om een kijkje te nemen bij This Cool Kid

c9f55312ae8811e3aa4712dc2a2ca455_8

Oliver in Hello

 

Vastleggen in volledig scherm 4-6-2014 210306


Klik hier om te shoppen bij This Cool Kid

Wat vind jij van deze nieuwe webshop?

Tags: , ,

Plaats een reactie