SPORTIEF EN DRAAGBAAR LOOKJE


Vandaag wil ik je graag een fijn en sportief lookje laten zien! Sem draagt een leuke korte broek van molo. De broek is warm geel en valt op de knie. Eventueel kun je de pijpjes iets omrollen om ‘m wat meer pit te geven. Sem draagt op deze korte broek een groen shirt van Mees – waar ik al eerder over blogte – en een baseball jack van limited by name it. Deze outfit is lekker draagbaar en op elke dag van de week een optie! Mag het voor jou ietsjes minder sportief, combineer deze broek dan met een leuk wit blousje. Get inspired!

Klik hier om meer molo te zien

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-14

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-13

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-19

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-16

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-18

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-15
Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-17
Klik hier als je zin hebt om molo of name it te shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Nienke van Denderen

 

Tags: , ,

Plaats een reactie