SEM IN LÖTIEKIDS


Ken je Lotiëkids nog? Een geweldig Spaans kinderkleding merk uit Barcelona. Elke keer wanneer Doutzen haar fietsenjurk aan heeft – zie hier fotos van Doutzen in deze jurk– bedenk ik me weer, wat een top kwaliteit is het toch en wat blijft ie leuk. Hoewel er laatst een klein draadje is losgegaan na wat wilde gymnastiek bewegingen aan het klimrek, ben ik dus nog steeds zeer te spreken over de kwaliteit van Lotiëkids. De stof blijft maar lekker zacht aanvoelen en gaat niet pillen.
De collectie van Lötiekids is erg klein, maar ieder seizoen door de leuke kleuren en prints, toch ‘groot’ genoeg om te shoppen én hebberig van te worden. Op dit moment zit Lötiekids flink in de pijlen en laat ik je hiervan twee leuke items zien. Sem draagt een grijze sweater en een rood/ bruinige pants, gecombineerd met een grof gebreid vest (nu voor de helft !) van Antony Morato. Get inspired!

Klik hier om direct naar Lötiekids te gaan

getrgf

ksdjhfkshfd

lskdhfklsjh
Klik hier om bij Lötiekids te shoppen

Wat vind jij van dit merk?

Tags:

Plaats een reactie