FREE OP TV MET RUILJEKLEERTJES

Soms gaan dingen snel, heel snel. Vertelde ik je op 1 januari nog in een videoblog mijn goede voornemen om meer te gaan videobloggen in 2014, ben ik nog geen anderhalve week later gewoon op TV. Ik kan het nog steeds niet geloven 😉 Ik mocht dus met een grote camera op mijn snoet vertellen over mijn ruil app en dat was echt superleuk om te doen! Deze week ga ik weer een paar nieuwe videoblogs opnemen voor zowel Kindermodeblog als voor de lancering van Ruiljekleertjes. Wordt vervolgd….

Laadt de video niet snel genoeg? Klik dan hier om naar Youtube te gaan

0 Reacties

 • door Janneke
  Posted 13 januari 2014 10:22 0Likes

  LEUK!!! Goed bezig!
  Video blog ook echt leuk idee!

  • door Free
   Posted 13 januari 2014 14:33 0Likes

   Dankejwel!! Ik vind het ook helemaal leuk om te doen, dus ik zeg een win-win 😉 Hihi

Plaats een reactie