STIJN IN CUCCIOLI


Door: Sanne

Het is Stijn zijn debuut. Het debuut op het beroemde Kindermodeblog. Het duurde even, maar dan heb je ook wat! Lees: een grote jongen van pak ‘m beet 16 weken en heeft nu al een maat die ik voor Romy heb aangeschaft toen zij 8 maanden of zelfs ouder was. Stijn(tje) zit nu al bijna op maat 74!
Kleding is niet aan te slepen en daarom hou ik het vaak nog lekker op de Hema, Zara en Zeeman, afgestyled met een kekke broek van Burberry, Tommy Hilfiger of Ralph Lauren.
Hoewel het bij Romy soms niet te bont kon in haar ‘vroegere jaren’, hou ik het bij Stijn liever lekker basic. Hier en daar een streep, corduroy broekje, lekker vestje, een wit tshirtje.
Bij Stijn moet het vooral, nu nog, lekker simpel zijn.

Maar wie zegt dat simpel saai is? Ik in ieder geval niet! En vooral bij deze kleine ukkepukkies moet het allemaal lekker zitten, makkelijk uit kunnen, en……vaak gewassen kunnen worden. Dat is vereiste nr. 1. Ook na 40x wassen moet het nog steeds leuk zitten.

Toen ik dit lekkere pakje van Cuccioli in handen kreeg, wist ik dat ik gebakken zat. Basic maar leuk? Check. Goede kwaliteit? Check. Hoog knuffel-gehalte? Check. Soms voel je het als je het alleen al in handen hebt. Hier gaan we veel plezier aan beleven! Alleen al de tekst op het T-shirt, Mr. Macho, vind ik natuurlijk al helemaal geweldig. Cuccioli is een nieuw én eerlijk Nederlands babykleding merk. Ze maken stoere maar comfortabele kleding zodat je kleintje nog alle vrijheid heeft om te bewegen. Cuccioli heeft ook super originele kraamcadeaus én ze maken kinderkamerkunst!

Het T-shirt kan perfect worden gecombineerd met het gave broekje. Door de rode kleur wordt het een echte eye-catcher en kan Stijn helemaal door als een echte macho. Goed, in de box dan. 😉

Klik hier voor meer details van het broekje, en hier voor meer info over het shirtje

Stijn 2

Stijn 4

stijn 1

stijn

Stijn 7

 

Klik hier voor meer details van het broekje, en hier voor meer info over het shirtje

OF Shop hier meer babykleding van Cuccioli

 

Wat vind jij van het nieuwe merk Cuccioli?

 

Tags: , , ,

0 Reacties

 • door Neel
  Posted 4 oktober 2013 12:18 0Likes

  geweldig!
  en wat een schattig manneke!

 • door Cuccioli.nl
  Posted 8 oktober 2013 10:10 0Likes

  #trots om onze kleertjes te zien op kindermodeblog.nl en #blij met de bevindingen!

 • door Cuccioli
  Posted 8 oktober 2013 12:28 0Likes

  We zijn #trots #blij en zeer #tevreden met de looks, bevindingen en het enthousiaste stukje! DANK!

Plaats een reactie