DOUTZEN IN ZOMERS TOOBYDOO

Er staat super zomers weer voor de deur, hoe lekker is dat?! Trek dus al je zomerse outfits uit de kast en laat de zon nog even lekker op je (goed ingesmeerde) huidje branden. Doutzen draagt met dit mooie weer het allerliefste jurkjes en één van haar favorieten deze zomer is haar Toobydoo jurkje, met grijs/wit gestreepte top en knalgele rok. Het jurkje valt slank en erg lang, dus ik weet nu al dat ze er ook volgende zomer nog plezier van zal hebben. Ik moet altijd een beetje aan sneeuwwitje denken als ze dit jurkje aan heeft. Als het fris is draagt ze over dit jurkje een leuk vestje of giletje, lekker simpe dusl! En natuurlijk passen alle soorten sneakertjes of slippertjes er leuk onder! Doutzen is voor haar Adidasjes gegaan… Get inspired!

toobydoo


Klik hier voor meer details van het jurkje

Of klik hier voor meer Toobydoo inspiratie

 

 

 

Wat vind jij van dit jurkje?

Tags: ,

Plaats een reactie