SUPERSALE BIJ PEUTIE.COM


Zó jammer dat we afscheid moeten nemen van de leuke en mooie webshop Peutie.com! Bij deze webshop kunnen we voor de allerlaatste keer ons modehartje op hol laten brengen door merken als Mini Rodini, Kidscase, Emile et Ida en Oeuf! En het goede nieuws voor jou is dat Peutie haar gehele collectie voor een prikkie de deur uit doet. Je moet wel eventjes goed door alle items heen scrollen, want ook de uitverkochte kleding komt op je beeldscherm. Maar hoe leuk is het om nog even lekker te snuffelen in deze mooie webshop en dat geweldige fashion item op de kop te tikken?

Ga snel shoppen bij Peutie.com 

 

Bye bye Peutie! Klik hier om naar Peutie te gaan

Tags:

0 Reacties

  • door Jerrine Vermeulen
    Posted 1 augustus 2013 20:57 0Likes

    Super jammer 🙁

Plaats een reactie