JOEP IN NAME IT SHIRTJES


Dit is Joep! Een schattig ventje van bijna 1 die geen seconde stil zit. Hij tijgert, kruipt en trekt zich overal aan op. Stilzitten? Ho maar! Extra belangrijk is dus dat zijn kleding lekker zacht en comfortabel zit. Maar je weet inmiddels hoe ik erover denk, het oog wil ook wat. En het is toch heerlijk om je kids in hippe outfitjes te steken?! Dit hoeft heus niet altijd high fashionable of duur te zijn. Zeker niet met zo’n eigenwijze tijger van bijna 1, die de wasmachine van moeders overuren bezorgd. Trendy en betaalbare kinderkleding, that’s what we need! Ik wilde deze leuke shirtjes van name it (prijs €8,95!!) met je delen en geloof mij, het was niet makkelijk om deze kleine speelkameraad op ‘mijn manier’ in beeld te krijgen. Maar lief lachen kan hij als geen ander! Get inspired….

name it shirtje

name it shirtje

name it shirtje

name it shirtje

Deze shirtjes liggen nu in de winkel! Klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt

Klik hier om deze shirtjes lekker vanuit huis te shoppen!

Tags: , , ,

Plaats een reactie