FAYE EN JADE IN NAME IT


Door: Jo

You love it or hate it: komende winter gaan we de dungaree, oftewel de oude vertrouwde tuinbroek, terug zien in het straatbeeld. En mocht je nog even willen wennen dan is de jumpsuit een goed alternatief!

Faye draagt een one piece met een vrolijke sterrenprint en neon details uit de zomercollectie van name it. Combineer ‘m stoer en casual met denim en sneakers. Ook leuk: 1 of meerdere smalle riempje(s) in de taille geknoopt.

Name It zomer 2013

Set Name It

Achterkant Name It jumpsuit en neon jasje

Detail Name It zomer 2013

Set by Name It

Heb je een dagje park of strand gepland? Met sandaaltjes of teenslippers en onmisbare mirror zonnebril heb je in één handomdraai een makkelijke en hippe look; DE perfecte zomerse outfit! En mochten de Nederlandse temperaturen roet in het eten gooien trek je er dit hippe neon Name It jasje over aan. Get the look!

Faye jumpsuit

Faye sterren jumpsuit Name It

Faye sterren jumpsuit

Faye sterrenjumpsuit Faye sterren jumpsuit Name It achterkant

Het neon jasje is ook erg gaaf om te combineren op een shortje met stoere boots voor de ultieme ‘festivallook’. Jade draagt ‘m hier gecombineerd met het streepje shortje van Name It, Scotch ‘R Belle gilet en Minnetonka’s.

Jade neon jack Name It

Jade neon jasje Name It

Neon Name It

Name It 2013

 

Meer zien? Ga snel naar name it online

of check hier waar je name it kunt shoppen bij jou in de buurt!

 

 

 

 

0 Reacties

  • door Hester
    Posted 11 juni 2013 17:16 0Likes

    wat een leuke blog. en wat zien jouw kinderen er altijd leuk uit jo!!

  • door Jo
    Posted 11 juni 2013 17:32 0Likes

    Dankjewel Hester, leuk om te horen!

Plaats een reactie