FE IN BLOKES AND DIVA’S


Ik krijg best vaak de vraag of ik nog een leuk merk weet voor oudere meiden. Hier is ie dan! Blokes and Diva’s; het nieuwe fun, edgy & trendy kinderkleding merk voor jongens en meiden tussen de 8 en 16 jaar! Veel jonge meiden willen zich niet te kinderachtig kleden en weten al goed wat ze willen. Hier speelt Blokes & Diva’s goed op in! Alle items hebben een wat ouwelijke, volwassen inslag. De collectie bestaat uit kleurrijke items met een stoere twist. Gave sweatpants, leuke jumpsuits, toffe printbroekjes en hippe shirtjes. Echte mode musthaves! Uiteraard bestaat de collectie ook uit een heleboel jeans, óók voor stoere boys….de Blokes 😉 in dit geval….

Doutzen is natuurlijk nog lang geen Diva 😉 dus ik ben opzoek gegaan naar een echte! Fé draagt hier de knalroze Blokes and Diva’s  jumpsuit, heerlijk voor de zomer! Fé zelf vond de jumpsuit ook helemaal te gek, niet onbelangrijk voor een Diva 😉 Kijk snel verder en oordeel zelf!

Klik hier om direct naar Blokes and Diva’s te gaan

Blokes and diva's

Blokes and diva's

Blokes and diva's

Blokes and diva's

Blokes & Diva's

Blokes & Diva's

Klik hier om naar de webshop van Blokes & Diva’s te gaan

Tags:

0 Reacties

  • door Miriam
    Posted 13 mei 2013 12:24 0Likes

    Leuke jumpsuit ik zou alleen voor een andere kleur kiezen. Verder helemaal tof!!

  • door Nicky
    Posted 13 mei 2013 15:35 0Likes

    Ik vind ‘m ook helemaal leuk! En juist dat rose vind ik mooi. Denk dat mijn dochter em ook leuk zal vinden. Ga em zo laten zien als ze thuis is.

Plaats een reactie