JUMPSUITS ZIJN HOT


Jumpsuits, playsuits, pakken, iedereen heeft er zijn eigen benaming voor. Dat we er deze zomer met z’n allen niet aan ontkomen wil zeggen dat jumpsuits helemaal hot zijn! Natuurlijk zagen we ze afgelopen seizoen ook al regelmatig voorbij komen, maar dit seizoen vind je ze overal terug!

In allerlei verschillende prijsjes, maten, printjes en modelletjes. Zo zien we jumpsuits in de allerkleinste maten -dan zijn ze natuurlijk hartstikke cute- maar ook voor tieners zijn er volop jumsuits die er natuurlijk weer hartstikke stoer uitzien. Ook qua modelletjes kun je alle kanten op: als het wat fris is draag je een jumpsuit met lange pijpen en gympen eronder, maar wanneer de zon schijnt ga je voor een fijne zomerse jumpsuit met kort pijpjes en slippertjes. Ook ideaal voor mee te nemen op vakantie 😉

Wij selecteerden een aantal gave jumpsuits….

jumpsuitTe gekke jumpsuit van CKS. De print en kleur is lekker zomers! Style de look af met deze schattige slippertjes van Supertrash.

jumpsuitskidsGirls just wanna have fun, with her jumpsuit! 😉 Welke jumpsuit is jouw favoriet?
De lichtblauw gestreepte met roze strik van H&M, het lange tricot pak van Vingino? Of misschien het roze stippen pakje van Bomba? Roze vintage gympies eronder, zonnebril op en de meiden gaan fashionable de deur uit.

jumpsuitsGirls are ready to go! Van links naar rechts zie je jumpsuits van:
Scotch R’belle, Mimpi & Muy Malo. De rieten shopper komt van Zara en de metallic tas is van H&M

Vinden jullie jumpsuits ook een leuke trend of ben je benieuwd naar nog meer leuke pakken? Klik dan hier

Tags: , , ,

0 Reacties

  • door Jeanine
    Posted 10 mei 2013 09:02 0Likes

    Ik vind jumpsuits ook heel leuk, houd vooral van de pakken van Vingino.

Plaats een reactie