GET THE SCOTCH LOOKS


Wij zijn groot fan van Scotch en we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Voor jongens én meiden zijn er zoveel leuke items waar je helemaal hebberig van wordt! Wij kregen dat hebberige gevoel helemaal te pakken na het bekijken van een aantal looks: hip, gek en lekker veel prints. Wij laten jullie 2 van deze looks zien, waarbij me meteen de items erbij shopten.

scotchrebelleWat vinden jullie van deze boho look? Het topje met franjes is in de zomer ook super gaaf met een kort (spijker)shortje of rokje natuurlijk! Voor nu combineren we de top nog lekker met een lange broek en bikerboots. Deze look draag je nu al lekker met een vestje of spijkerjack.
1: Gekleurde print broek – Scotch R’belle
2: Roze top met franjes –Scotch R’belle
3: Bikerboots – Zara
4: Boho tasje – Zara

scotchshrunkVoor avontuurlijke boys hebben we deze legergroene combinatie geshopt, inclusief zomerjack.
1. Gestreept t-shirt met Hawai print – Scotch Shrunk
2. Gestreepte jeansshort – Scotch Shrunk
3. Legergroen zomerjackje – Scotch Shrunk
4. Converse Allstars

Wat vind jij van deze looks?

Klik hier als je benieuwd bent naar nog meer Scotch&Soda items.

Tags:

0 Reacties

  • door Careltje Kinderkleding
    Posted 16 april 2013 09:42 0Likes

    Ook wij zijn enorm fan van Shrunk en R"Belle. De meeste items zijn enorm stoer en hip. De kwaliteit is perfect en de artikelen zijn goed geprijsd. Kindermodeblog ga zo door, wij lezen met veel plezier jullie berichten.

Plaats een reactie