Kindermode inspiratie: 3 lente looks


Eindelijk is het lekkere lenteweer doorgebroken. De omschakeling brengt ook de nodige twijfels met zich mee, want kunnen we nu voorgoed vaarwel zeggen tegen het koude voorjaarsweer? De wisselingen van de jaargetijden zijn voor mij altijd de momenten dat ik meer ga twijfelen voor de kledingkast. Ik wil door naar het nieuwe kledingseizoen, maar ik wil ook niet té hard van stapel lopen en vooral graag lekker op temperatuur blijven ;). Anyway, vandaag deel ik drie nieuwe lente looks met je! Weg met die warme wintertruien. We zijn klaar voor luchtige, vrolijke kinderkleding!  Sara draagt verschillende merken o.a. Supertrash, Scotch R’Belle, Gsus en Moodstreet. Get inspired…..

1. Vestje Supertrash 2. Rokje Gsus 3. Converse All Stars 4. Legging Scotch R’Belle

kinderkleding

1. Strohoed Zara 2. Zonnebril H&M 3. Schoenen Vans 4. Jumpsuit Moodstreet

supertrash girls

1. Broek Retour 2. Shirt Supertrash 3. Schoenen Supertrash

Welke look vind jij het leukst?

Plaats een reactie