PASEN! 2 VROLIJKE PAAS OUTFITJES!


De paasdagen staan voor de deur en natuurlijk willen wij er op ons ‘paas best’ uitzien! En Pasen staat toch ook wel een beetje voor dé definitieve omschakeling van winter- naar de voorjaarsgarderobe. Anyway: met Pasen willen we er allemaal vrolijk bijlopen en natuurlijk ook onze kids! Daarom vandaag 2 fijne outfit inspiraties die we speciaal maakten voor komende Paasdagen! Want een beetje feest is het dan wel.. 😉 Get inspired for this Easter weekend..

kinderkledingpasenVrolijk, vrolijker, vrolijkst, dat zien we graag! 🙂
Grijs sweat colbertje met leuke details Moodstreet – Zwier rokje met bloemen en vogels Moodstreet – Neon roze schoudertasje Supertrash – Neon roze riempje – Gele Allstars – Geel hemdje, afgewerkt met strikjes Muy Malo – Grijze sterrensokjes Molo – Roze peace shirtje Vingino

paaskinderkledingGroen in de mix!
Lichtgroen v-hals t-shirtje Claesen’s – Gele zonnebril – Jeans met bretels Scotch & Soda – Groen sweat vest Little Label – Sneakers New Balance

Geniet van jullie Paasdagen én extra dagje weekend en natuurlijk succes met het vinden van alle paaseieren 😉

Tags: ,