LITTLE PIECES VOOR KIDS


Op Kindermodeblog willen wij je altijd op de hoogte houden van de laatste trends, merken en nieuwtjes. Vandaag hebben we een heel fijn merkje om met jullie te delen. Tenminste, als je het ons vraagt 😉 Wij kwamen super leuke items tegen van Little Pieces. We horen je denken..dat komt me bekend voor. Klopt! Het kan zijn dat je dit al kent van de dames collectie.
Wij spotten echt hele fijne basis items met een hippe twist en voor een hele fijne prijs. Wij zijn fan. Maatjes van Little Pieces gaan van maat 98 t/m 152.

Hier onze favorieten en onze lookbooks:

littlepieces
Luipaarden print in pastel tintjes. Mintgroen gaat het helemaal worden dit voorjaar! €12,95
& zo combineerde wij het luipaarden printje:
littlepieces
Natuurlijk kun je het shirtje eindeloos combineren, ook heel leuk te dragen op een roze skinny bijvoorbeeld. Wij hebben ervoor gekozen om het shirtje lekker pittig op een jeans shortje te dragen. Roze colbertje erover, voor als het nog wat fris buiten is. Kniekousen om een lekker eigenwijze look te creëren en die look maak je natuurlijk af met deze gave panter Vans!

littlepieces
Deze twee printjes en kleurtjes zijn leuke varianten op bovenstaand shirtje.
Neon groene shirtje €12,95 & Donkerblauw confetti shirtje ook €12,95

littlepiecesjumpsuit
Blauw/wit gestreepte tricot jumpsuit. De achterkant is afgewerkt met knal gele rits. €26,95

little pieces
Deze zijn gaaaaf! Super leuke tricot harembroekjes. Met sneakertje óf slippertje in de zomer! En voor die prijs kun je het (bijna) niet laten: €12,95 Benieuwd hoe wij het linkse harembroekje combineerde? Bekijk het hier

littlepieces
Nog meer luipaarden print! Dit keer in het lichtroze. Cute! €26,95
& zo combineerde wij de lichtroze luipaarden print:

littlepiecesWij combineerden de  luipaarden print broek met een wit shirtje waarin knalroze weer terugkomt. Onder het witte shirtje zou je nog de lichtroze tanktop kunnen dragen, die precies de kleur heeft van de broek. (ook van Little Pieces) Er overheen draag je een comfi tricot colbertje, af gestyled met bijpassende Vans.

Benieuwd naar nog meer Little Pieces items? Bekijk ze hier, je vindt hier ook hele leuke badkleding.

 

Tags: