MUY MALO BADGOED COLLECTIE: DEZE WEEK IN DE SHOPS


Een paar weekjes terug lieten wij jullie al een sneakpeek zien van de gave bikini’s van de nieuwe collectie van Muy Malo. Helaas moesten jullie toen nog even wachten om deze ook daadwerkelijk te kunnen shoppen, maar nu is dan eindelijk het moment daar! Want wij kunnen jullie verklappen dat deze week de gehele badgoed collectie van Muy Malo zal worden uitgeleverd! Joepieee, let’s go bikini shopping!

De vrolijke bikini’s zijn te koop vanaf €29,95. Wel is het zo dat de collectie beperkt verkrijgbaar is. Dus ben jij ook zo razend enthousiast over deze happy bikini’s? Kijk dan snel bij jouw Muy Malo dealer of zij deze hippe badgoed collectie verkopen! En wat trouwens ook fijn is om te weten: allerlei verschillende highsummer tees van Muy Malo die al uitverkocht waren, worden opnieuw geleverd! Dus voor alle fans die ernaast grepen: ze worden nog een keer geleverd! 🙂

muymalo
muymalobikini

muymalobikini
Ga jij een leuke bikini van Muy Malo scoren?

 

Tags: , ,