KIDS FASHION WEEK: SHOW & FRONT ROW


We gaan nog even door met de allereerste Kids Fashion show in Londen waar Kindermodeblog bij was! Wat een geweldige show, prachtige merken, inspirerende mensen en -last but not least- lieve mini modellen! Het ‘aaah’ gehalte was enorm hoog tijdens (en rondom) de show en iedereen die aanwezig was vergaapte zich aan de schitterende collecties en knappe modelletjes. Als echte ‘prof modellen’ paradeerden zij over de catwalk en maakten zíj het tot een waar spektakel.

Ondertussen vergaapten wij ons ook aan alle fashion insiders die front row plaats namen. Tenslotte zit je niet elke dag tegenover Olcay Gulsen front row bij een kids modeshow en dus legden wij alles vast van deze bijzondere ervaring. Zijn jullie benieuwd wie er front row zaten en wat de kids deze middag allemaal voor te gekke items showden? In deze blogpost nemen we jullie mee naar alle highlights die zich afspeelden op de catwalk in Londen!

gkfwKenzo Autumn/Winter ’13

gkfwKenzo Autumn/Winter ’13

gkfwLittle Marc Jacbos Autumn/Winter ’13

gkfwOscar De La Renta Autumn/Winter ’13

gkfwAnne Kurris Autumn/Winter ’13

gkfwAnne Kurris Autumn/Winter ’13

gkfwJohn Galliano Autumn/Winter ’13

gkfwPaul Smith Junior Autumn/Winter ’13

gkfwPaul Smith Junior Autumn/Winter ’13

gkfwJunior Gaultier Autumn/Winter ’13

gkfwScotch R’belle & Scotch Shrunk Autumn/Winter ’13

gkfwSupertrash Autumn/Winter ’13

gkfwDiesel Autumn/Winter ’13

gkfwChloe Autumn/Winter ’13

gkfwBoss Kids Autumn/Winter ’13

gkfwRoberto Cavalli Autumn/Winter ’13

gkfwGrande Finale met alle kids!

gkfw
Front row: Alex Theophanous en Alexa Till, de gezichten achter AlexandAlexa.com (hét brein achter Global Kids Fashion Week!)

 Alex Theophanous and Alexa Till, Founders of AlexandAlexa.com
Jemma Kidd & Jodie Kidd met hun kids. (en zien jullie Free front row? ;-))

gkfwPortia Freeman

 gkfwSaffron Aldridge

En, wat vinden jullie van deze show impressies van de allereerste Kids Fashion Week? Welke merken vinden jullie van het beeld afspatten? Deze week zullen wij jullie nog meer meenemen achter de schermen van de Kids Fashion Week, met o.a. de afterparty en alle gesignaleerde trends die we gespot hebben!