KIDS FASHION WEEK: AFTERPARTY


Nadat we flink geamuseerd werden door alle fashion kids op de catwalk, was er na de show nog een gezellige afterparty. (lekker fashionable ;-)) Niet alleen hadden ze met lekkere hapjes en champagne aan de mommies gedacht, het waren juist de kids die centraal stonden in deze afterparty. Van een popcornkar, tot een ware suikerspinboom, een photobooth en een nagellak hoekje: de kids konden zich van top tot teen vermaken terwijl de moeders nog wat contacten legden met alle fashion insiders.

Want deze fashion insiders hadden zich deze middag allemaal verzameld in de Freemason’s Hall in Covent Garden. Naast Olcay Gulsen waren er nog veel meer bekende (Engelse) gezichten. Zo zagen wij onder andere de modellen Saffron Aldridge, Portia Freeman en Camilla Rutherford. Ook de gezichten achter Global Kids Fashion Week waren gespot en begroet en ondertussen schoten wij nog lekker veel foto’s van alles wat ons deze middag bezighield.

Na het super leuke en inspirerende gesprek met Olcay Gulsen konden ook wij ons nog even verlekkeren met een fijne ‘afterparty’. Wij nemen jullie mee met backstage foto’s van deze bruisende middag:

globalkidsfashionweekDé suikerspinboom! Alleen de geur die er vanaf kwam maakte hebberig 😉

globalkidsfashionweekJummieee!

globalkidsfashionweekVoor de little fashionista’s: nageltjes lakken

globalkidsfashionweekDe kids werden goed in de watten gelegd

globalkidsfashionweekDrankjes in overvloed 😉

globalkidsfashionweekIedereen ging naar huis met goedgevulde goodiebags!

globalkidsfashionweekOok de kids vermaakten zich heel goed

globalkidsfashionweekMet de bruisende beats van (model en dj) Amber Le Bon ging het publiek nog lekker uit hun dak

globalkidsfashionweekOok kon iedereen nog ‘funny’ foto’s laten maken in de Photobooth. Model Portia Freeman gaat met zoontje en manlief op de foto

Zie hier het resultaat 😉
globalkidsfashionweek

Denken jullie dat Amsterdam ook klaar is voor een Kids Fashion Week?